Επέστρεψε ο Γκέτσε στην Ντόρτμουντ

Ο Μάριο Γκέτσε επιστρέφει στη Βεστφαλία, φορώντας ξανά τη φανέλα της Ντόρτμουντ μετά από την αποτυχημένη τριετία στην Μπάγερν.

Επέστρεψε ο Γκέτσε στην Ντόρτμουντ
Γκέτσε-Μπάγερν

Αυτό που έμοιαζε αδιανόητο πριν από μερικά χρόνια, έγινε πραγματικότητα και ο Μάριο Γκέτσε πήρε μεταγραφή και θα φοράει ξανά τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος θεωρήθηκε "προδότης" από τους φίλους της Μπορούσια μετά από την αποχώρησή του για την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2013, επέστρεψε στην ομάδα όπου γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Γκέτσε είχε ενημερωθεί και από τον Κάρλο Αντσελότι ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν στους Βαυαρούς και με έναν χρόνο συμβόλαιο να απομένει, πιέστηκε από τον σύλλογο να αποχωρήσει, ώστε να μην φύγει ως ελεύθερος.

Η Ντόρτμουντ είχε δείξει ενδιαφέρον εξ αρχής, παρότι η γραμμή κρούση της είναι υπερπλήρης φέτος, παρά την αποχώρηση του Χενρίχ Μεχιταριάν. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε αποκτήσει ήδη τους Ουσμλάν Ντεμπελέ και Αντρέ Σίρλε, οι οποίοι θα πλαισίωναν τους Μάρκο Ρόις, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Αντριάν Ράμος, Σίντζι Καγκάβα και Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο 24χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής, σκόρερ του "χρυσού" τέρματος των "πάντσερ" στον τελικό Μουντιάλ το 2014, ο οποίος έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο με την Ντόρτμουντ (έφτασε και στον τελικό Champions League του 2013 κόντρα στην Μπάγερν, ωστόσο δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού κι ενώ είχε γίνει γνωστή η μεταγραφή του), επιστρέφει στη Βεστφαλία με κόστος 25.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Bundesliga

News 24/7

24MEDIA NETWORK