Επέστρεψε ο Καλαγκάνης

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Στράτο Βουκατσέλη. Ο προπονητής της Καλαμάτας είδε τον Καλαγκάνη να μετέχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και θα τον έχει στη διάθεση του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή.

Επέστρεψε ο Καλαγκάνης
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Στράτο Βουκατσέλη. Ο προπονητής της Καλαμάτας είδε τον Καλαγκάνη να μετέχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και θα τον έχει στη διάθεση του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρούσε εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τα νέα ήταν κάτι παραπάνω από καλά καθώς θα έχει στη διάθεση του έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

Ο Καλαγκάνης είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη εβδομάδα, με την μηχανή του πιο συγκεκριμένα, και είχε αποκομίσει ένα αιμάτωμα στο γόνατο, το οποίο τελικά αποχώρησε και δίνει το δικαίωμα στον ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί πολύ νωρίτερα απ’ όσο είχαν υπολογίσει στην «Μαύρη Θύελλα». Στα ευχάριστα είναι και η επιστροφή του Κατσόγλου, ο οποίος ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις στο πόδι του, ενώ το πρόβλημα του Γενιτσαρίδη παραμένει καθώς συνεχίζει να πονάει στους κοιλιακούς του. Τέλος απών από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ο Τάσιτς που είναι τιμωρημένος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK