Επέστρεψε ο Μουσλίμοβιτς μετά από 40 μέρες

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς "μπήκε" κανονικά με την ομάδα στην προπόνηση της Δευτέρας (29/12)μετά από 40 μέρες.

Επέστρεψε ο Μουσλίμοβιτς μετά από 40 μέρες
Ο Βόσνιος επιθετικός είχε πάθει θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στον αγώνα με την Λάρισα στις 23 Νοεμβρίου και από τότε έμεινε εκτός δράσης. Παρότι πλέον είναι καλά, δεν αναμένεται να ξεκινήσει κατευθείαν στην 11άδα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, γιατί προέρχεται από μακροχρόνια απουσία.

Επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά και οι Μπιζέρα, Κοντρέρας και Γκαρσία, όπως και οι Δάρλας και Κονσεϊσάο που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν, αλλά και ο Βιερίνια που θα ξαναμπεί σταδιακά, όμως, στην ομάδα.

Ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο απουσίασε δικαιολογημένα, λόγω προσωπικού ζητήματος που έπρεπε να διευθετήσει στην Ιταλία. Ο Ιβοριανός θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις την Τρίτη. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί πλέον μόνο ο Λάμπρος Βαγγελής.

Φιλικό στην Θέρμη την Τετάρτη

Την Τετάρτη στις 2.30 το μεσημέρι έχει προγραμματισθεί φιλικό με τον Θερμαϊκό στην Θέρμη, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Σ' αυτό το παιχνίδι ο Φερνάντο Σάντος θα τσεκάρει και τον Αιγύπτιο αριστερό μπακ - χαφ Αχμέτ Αμπού, που αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις.

Ο Ζαγοράκης μίλησε με Σάντος και παίκτες

Την προπόνηση είδε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μαζί με τον Ζήση Βρύζα μίλησαν στους τρεις αρχηγούς, Στέλιο Ηλιάδη, Σέρζιο Κονσεϊσάο και Παντελή Κωνσταντινίδη και τους επέστησαν την προσοχή ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. " Θέλω να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι στο δεύτερο γύρο. Θα είναι δυσκολότερο από τον πρώτο. Ξεχάστε το ματς με τον Πανσερραϊκό και συγκεντρωθείτε στις δύσκολες υποχρεώσεις που μας περιμένουν", τους είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Μετά την προπόνηση έγινε συνάντηση Ζαγοράκη, Βρύζα και Σάντος για τα μεταγραφικά, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κρούσεις σε Ευρωπαίους και Λατινοαμερικάνους αριστερούς ακραίους και αναμένει απαντήσεις σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK