Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλιβόγεβιτς

Ευχάριστα νέα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ακολούθησε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Βίτορ Περέιρα.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μιλιβόγεβιτς
ΙΝΤΙΜΕ

Αφήνοντας πίσω τη σημαντική νίκη επί του Παναιτωλικού, για τη Super League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην προετοιμασία για το επικείμενο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο (21/01, 17:15).

Ευχάριστα νέα ήρθαν από δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο πρώτος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες και επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο δεύτερος, μετά από αρκετό καιρό απουσίας, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και σήμερα Δευτέρα έκανε για πρώτη φορά προπόνηση κανονικά, με την υπόλοιπη ομάδα. Από κοντά και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος ανεβάζει ρυθμό, καθώς έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο και με μπάλα. Τη θεραπεία του συνέχισε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κόντρα στον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά γυμνάστηκαν οι υπόλοιποι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK