Έπιασε δουλειά ο Κωνσταντινίδης, ανακοινώθηκαν Σακελλαρίου-Γιακουμής
Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε την ημέρα του ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος ανέλαβε ανεπίσημα χρέη αντικαταστάτη του Ζήση Βρύζα.
Ο πρώην παίκτης του “Δικεφάλου” βοηθάει ήδη τη διοίκηση στην αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε στην αριστερή πλευρά ο
Ολιβιέ Σορλέν, αλλά οι
ακριβείς αρμοδιότητές του θα καθοριστούν μέσα στην εβδομάδα, όταν και θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του.
Ολιβιέ Σορλέν, αλλά οι
ακριβείς αρμοδιότητές του θα καθοριστούν μέσα στην εβδομάδα, όταν και θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του.
Αυτής προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις για την ένταξη στο δυναμικό των Λευτέρη Σακελλαρίου και Στέργιου Γιακουμή. Ο 23χρονος αριστερός μπακ του Πανθρακικού (υπέγραψε για τέσσερα χρόνια) και ο 22χρονος τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα (πενταετές το συμβόλαιό του) θεωρούνται εξελίξιμες περιπτώσεις και ο ΠΑΟΚ επενδύει στις περιπτώσεις τους για το μέλλον. Για αμφότερους, οι οποίοι είναι διεθνείς με την εθνική ελπίδων, ο Δικέφαλος ξόδεψε από 100.000 ευρώ για να τους αγοράσει από τις ομάδες τους.
Για τον Σακελλαρίου έχει ιδία άποψη ο Παύλος Δερμιτζάκης, καθώς συνυπήρξαν στον Πανθρακικό, ενώ την απόκτηση του Γιακουμή εισηγήθηκε ο Μάκης Χάβος, ο οποίος ήταν στον Αγροτικό Αστέρα.