Eπικοινωνία Μίλο-Ανδρεόπουλου και... θέμα χρόνου

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος φαίνεται πως θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Μιχάλη Μπακάκη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Eπικοινωνία Μίλο-Ανδρεόπουλου και... θέμα χρόνου
INTIME SPORTS

Το ενδεχόμενο της απόκτησης του Κυριάκου Ανδρεόπουλου της Κέρκυρας από την ΑΕΚ φαίνεται ότι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες καθώς υπάρχει η επιθυμία να συμβεί αυτό τόσο από την «Ένωση» όσο και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Από την Κέρκυρα σε επίσημο επίπεδο δεν επικοινωνούν τίποτα, ωστόσο ανεπίσημα αρκετοί είναι αυτοί που παραδέχονται ότι είναι θέμα χρόνου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Επικοινωνία Μιλοβάνοβιτς-Ανδρεόπουλου

Από πλευράς ΑΕΚ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επικοινώνησε με τον νεαρό προκειμένου να τον ενημερώσει πως η διοίκηση της ομάδας του βρίσκεται σε συζητήσεις για την παραχώρησή του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εννοείται πως έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική που του παρουσιάστηκε και είναι απολύτως θετικός στο να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του πηγαίνοντας σε μία παραδοσιακή εγχώρια ποδοσφαιρική δύναμη.

Η ΑΕΚ με τη διαφαινόμενη προσθήκη του Ανδρεόπουλου κλειδώνει από τώρα μία θέση του ρόστερ της επόμενης μέρας την οποία θα πάρει ένας νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έχει δείξει καλά στοιχεία και αφήνει ελπίδες για το μέλλον. Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Κέρκυρας προέρχεται από γεμάτες σεζόν αφού φέτος μετρησε 24 συμμετοχές για το πρωτάθλημα και 3 για το Κύπελλο, ενώ την περασμένη σεζόν 32 στη Football League και 2 στο Κύπελλο.

Ο Ανδρεόπουλος όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Μιχάλη Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ ενώ είναι σε θέση να αγωνιστεί και στα χαφ, παρότι στις θέσεις του άξονα στη μεσαία γραμμή το ρόστερ της νέας σεζόν ήταν πλήρες εξαρχής με τους Σιμόες, Γιόχανσον, Κορδέρο, Ανάκογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK