ΕΠΙΚΟΣ Ντιμπάλα: "απάντησε" με ιστορική φράση του... Μάικλ Τζόρνταν!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν μοιραίος για την Γιουβέντους στο Super Cup κόντρα στην Ιταλία όμως όχι μόνο δεν πτοείται αλλά έστειλε μήνυμα σε όλους με διάσημη φράση του Μάικλ Τζόρνταν!

ΕΠΙΚΟΣ Ντιμπάλα: "απάντησε" με ιστορική φράση του... Μάικλ Τζόρνταν!

Ο Ντιμπάλα δεν ήταν στην αρχική ενδεκάδα της Γιουβέντους στον τελικό του ιταλικού Super Cup κόντρα στην Μίλαν (Μάντζουκιτς και Ιγκουαΐν συνέθεσαν το δίδυμο στη γραμμή κρούσης) και μπήκε αλλαγή στο 67' όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του. Αντίθετα πέταξε στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που είχε για να κάνει το 2-1 και να της δώσει το τρόπαιο ενώ στο τέλος ήταν ο μοιραίος αφού είδε τον Ντοναρούμα να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε (ήταν ο 5ος κατά σειρά για την "βέκια σινιόρα").

Σαν να μην έφτανε αυτό άκουσε τον Μασιμιλάνο Αλέγκρι να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου: "Δεν έχω μετανιώσει το παραμικρό που δεν τον είχα βασικό. Ο Ντιμπάλα έπαιξε 60 λεπτά και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει. Με το παιχνίδι να εξελίσεται με αυτό τον τρόπο, ο Ντιμπάλα έπρεπε και θα μπορούσε να είναι καθοριστικός".

ΕΠΙΚΟΣ Ντιμπάλα: "απάντησε" με ιστορική φράση του... Μάικλ Τζόρνταν!

Από την πλευρά του πάντως, ο Αργεντινός δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να αφήσει αυτό το παιχνίδι να του "χαλάσει" την ψυχολογία και αυτό το έδειξε με ένα ακρως εντυπωσιακό τιτίβισμα που έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Σε μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει τη μπάλα λίγο πριν εκτελέσει το πέναλτι, έχει παραθέσει μία από τις διασημότερες φράσεις του Μάικλ Τζόρνταν η οποία αναφέρει το εξής:

"Έχω αστοχήσει σε πάνω από 9.000 σουτ στην καριέρα μου. Έχω χάσει σχεδόν 300 παιχνίδια. 26 φορές με εμπιστεύτηκαν να πάρω το νικητήριο σουτ και αστόχησα. Έχω αποτύχει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου. Και για αυτό το λόγω πετυχαίνω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το Super Cup στη Μίλαν: νίκησε την Γιουβέντους στα πέναλτι!
Ξέσπασε σε δάκρυα ο Ντιμπάλα για το χαμένο τρόπαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK