Επικύρωση για Κωστίκο

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της περιόδου θα είναι ο Γιώργος Κωστίκος. Αυτό που αναμενόταν, επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επικύρωση για Κωστίκο

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος

Προπονητής του ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της περιόδου θα είναι ο Γιώργος Κωστίκος. Αυτό που αναμενόταν, επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ. Το περιεχόμενο αυτής, είναι το ακόλουθο: " H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Κωστίκος θα είναι ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδος μέχρι το τέλος της περιόδου 2005-06 ".

Κατά τα άλλα, με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από την αναμέτρηση της Εθνικής ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Το πρόβλημα είναι στους προσαγωγούς και την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του και αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν φόβοι για τράβηγμα, κάτι που αν επαληθευτεί θα αφήσει τον αρχηγό του δικέφαλου για αρκετές μέρες εκτός προπονήσεων.

Δουλεύει την τακτική ο Κωστίκος

Στον τομέα της τακτικής εστίασε την προσοχή του ο τεχνικός της ομάδας την Τετάρτη. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δούλεψε πολύ με τους παίκτες του εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ως στόχο τους τρεις βαθμούς.

Ο Κωστίκος, μέσα από αυτά τα εντατικά μαθήματα, προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες και να τους πείσει ότι μπορούν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό στα σημεία που η ομάδα του Πειραιά θεωρείται δυνατή.

Σικαμπάλα και Εγκωμίτης μπήκαν στον κανονικό ρυθμό προπόνησης την Τετάρτη.

Εν τω μεταξύ, η μικρή καθυστέρηση με την οποία παρουσιάστηκαν πολλοί παίκτες στην προπόνηση της Τετάρτης (ο Κωστίκος έχει δώσει εντολή να έρχονται όλοι μισή ώρα πριν και αυτό ήρθαν μόλις δέκα λεπτά πριν την προπόνηση) προκάλεσε την οργή του Ελληνα τεχνικού.
Ο Κωστίκος προειδοποίησε ότι την επόμενη φορά που θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο θα διώξει τους καθυστερημένους από την προπόνηση και θα εισηγηθεί στη διοίκηση πρόστιμο. Οι παίκτες, από την πλευρά τους, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι η απόσταση μέχρι τη Σουρωτή είναι μεγάλη (20χλμ) και ότι η κίνηση στους δρόμους είναι πολύ μεγάλη.

Tο μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιώργος Κωστίκος είχε τετ-α-τετ με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Γιώργο Γούμενο για τα θέματα που αφορούν την ομάδα. Οι προετοιμασίες του Δικεφάλου για το ματς με τη Σαχτιάρ τέλος συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς.

*** Στις 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κεμπίνσκι» η παρουσίαση των χορηγών του ΠΑΟΚ.

*** Την Τετάρτη αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ έδωσε το παρόν σε εκδήλωση για την μεσογειακή αναιμία που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

24MEDIA NETWORK