Επιλέγει Ελλάδα ο Μουρίνιο

Την πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προβλέπει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μέσω της συνεργασίας του με το "yahoo sports", κλήθηκε να προβλέψει τους 16 που θα προκριθούν από τους ομίλους του Μουντιάλ. Δείτε τα ζευγάρια που "έβγαλε" ο Special One.

Επιλέγει Ελλάδα ο Μουρίνιο

Το "yahoo sports" ζήτησε από τον Ζοζέ Μουρίνιο την πρόβλεψή του για το ερχόμενο Μουντιάλ, με τον Πορτογάλο να φτιάχνει τη δική του 16άδα όπως την "βλέπει" ο ίδιος στο μυαλό του. Ο Special One προβλέπει πως στον όμιλο της Ελλάδας, πρώτη θα τερματίσει η Ακτή Ελεφαντοστού, με την Εθνική να έρχεται δεύτερη και την Κολομβία τρίτη. Με αυτά τα δεδομένα, η Ελλάδα θα έβρισκε αντιμέτωπη στους "16" την Ιταλία.

Στον δεύτερο όμιλο επέλεξε την Ισπανία και της Ολλανδία, τονίζοντας πως: "Είμαι συναισθηματικός, θα πάω με τους φίλους μου", κάνοντας λόγο για τον Λουίς Φαν Χάαλ με τον οποίο είχε συνεργαστεί στη Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά την εθνική Αγγλίας, ο Πορτογάλος σχολίασε πως: " Αν πω ότι θα αποκλειστεί η Αγγλία, δεν θα με αφήσουν να προπονήσω στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν", προβλέποντας παράλληλα πως θα μείνει εκτός η Ουρουγουάη. Στον 5ο όμιλο ο Πορτογάλος δεν βλέπει "κατάρρευση της Γαλλίας", όπως είπε, ενώ για το Βέλγιο σχολίασε πως "έχει ταλέντο".

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Ζοζέ Μουρίνιο:

1oς όμιλος: Βραζιλία, Μεξικό

2ος όμιλος: Ισπανία, Ολλανδία

3ος όμιλος: Ακτή Ελεφαντοστού, Ελλάδα

4ος όμιλος: Ιταλία, Αγγλία

5ος όμιλος: Γαλλία, Ελβετία

6ος όμιλος: Αργεντινή, Νιγηρία

7ος όμιλος: Γερμανία, Πορτογαλία

8ος όμιλος: Ρωσία, Βέλγιο

Και η φάση των "16" σύμφωνα με τον Πορτογάλο:

Βραζιλία - Ολλανδία, Ισπανία - Μεξικό, Ακτή Ελεφαντοστού - Αγγλία, Ιταλία - Ελλάδα

Γαλλία - Νιγηρία, Αργεντινή - Ελβετία, Γερμανία - Βέλγιο, Ρωσία - Πορτογαλία.

Επιλέγει Ελλάδα ο Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK