Poll Contra.gr: Επιλέξτε την ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας

Λίγο πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα, το Contra.gr σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε προπονητές, επιλέγοντας την ενδεκάδα αντί του Φερνάντο Σάντος. Εκτός επιλογών μένει ο Παναγιώτης Κονέ λόγω του τραυματισμού του.

Poll Contra.gr: Επιλέξτε την ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας
INTIME SPORTS

Μέχρι να μάθουμε την επίσημη ενδεκάδα της ελληνικής ομάδας, μπορείτε να καταρτίσετε τη δική σας, στην προσπάθεια της Εθνικής για πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η διαδικασία είναι απλή. Επιλέγετε σε κάθε θέση του 4-3-3 που προτιμάει ο Σάντος τον ποδοσφαιριστή της προτίμησής σας, ενώ για τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του κεντρικού μέσου μπορείτε να επιλέξετε δύο παίκτες.

Ψηφίστε την ενδεκάδα

Ο τραυματισμός του Ορέστη Καρνέζη κόντρα στην Ακτή έδωσε την ευκαιρία στον Παναγιώτη Γλύκο να πάρει το "βάπτισμα του πυρρός". Κόντρα στην Κόστα Ρίκα κι εφόσον ο Καρνέζης μπορεί να αγωνιστεί, ο Σάντος θα κληθεί να επιλέξει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή αν θα δώσει τα γάντια του βασικού σε έναν από τους Γλύκο ή Καπίνο.

Για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Τοροσίδης είναι σταθερή αξία, όμως ο Βύντρα μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη εναλλακτική, ενώ και ο Μανιάτης έχει τη δυνατότητα να παίξει τη θέση.

Το αμυντικό δίδυμο Μανωλά-Παπασταθόπουλου είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στην Ακτή. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές όπως αυτή του Βαγγέλη Μόρα, αλλά και αυτές των Λουκά Βύντρα και Κώστα Κατσουράνη. Για τα στόπερ, επιλέξτε δύο ονόματα.

Ο Χολέμπας αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά στις δύο πρώτες αναμετρήσεις, ωστόσο απέναντι στην Ακτή ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής. Για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχουν ακόμη δύο λύσεις, αυτή του Γιώργου Τζαβέλλα και αυτή του Λουκά Βύντρα.

Στη θέση του αμυντικού μέσου ο Κώστας Κατσουράνης επιστρέφει μετά την τιμωρία του και διεκδικεί ξανά θέση στην 11άδα. Ο Ανδρέας Σάμαρης που έπαιξε κόντρα στη Ακτή, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και διεκδικεί πλέον θέση επί ίσοις όροις. Εναλλακτικές παραμένουν οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Αλέξανδρος Τζιόλης, ενώ και ο Γιάννης Μανιάτης θα μπορούσε να πάρει υπό προϋποθέσεις τον ρόλο αυτό.

Οι δύο παίκτες σε αυτήν τη θέση δεν θα αγωνιστούν στην ευθεία, ωστόσο θα επωμιστούν σχεδόν το ίδιο δημιουργικό και ανασταλτικό βάρος. Ο Κονέ έχει τεθεί εκτός μάχης, ωστόσο οι λύσεις που απομένουν είναι πολλές. Καραγκούνης, Μανιάτης, Σάμαρης και Ταχτσίδης είναι οι διαθέσιμες επιλογές. Για κεντρικό μέσο, επιλέξτε δύο ονόματα.

Στην δεξιά πτέρυγα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δείχνει να έχει την προτίμηση του Σάντος, ωστόσο τόσο ο Γιάννης Φετφατζίδης, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπορούν να δώσουν πολλά στη θέση αυτή.

Στην αριστερή πλευρά, ο Γιώργος Σαμαράς ήταν μέχρι πρότινος η βασική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού της Ελλάδας, όμως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανταποκρίθηκε πολύ καλά στη θεση στο ματς με την Ακτή, ενώ και ο Γιάννης Φετφατζίδης μπορεί να παίξει και αριστερά.

Το μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η επιλογή του σέντερ φορ. Στο πρώτο ματς έπαιξε ο Γκέκας, στο δεύτερο ο Μήτρογλου, στο τρίτο κυρίως ο Σαμαράς. Και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης όμως μπορεί να αγωνιστεί στη θέση αυτή με μεγάλο του όπλο την ταχύτητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK