Επίλογος στο σίριαλ Άμραμπατ: Η Γιουνάιτεντ δίνει γερό ενοίκιο για τον Μαροκινό

Η μεταγραφική περιπέτεια του Σοφιάν Άμραμπατ έφτασε στο τέλος της αφού η Γιουνάιτεντ τα βρήκε με την Φιορεντίνα.

Morocco's Sofyan Amrabat during the International friendly soccer match between Morocco and Peru at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 28, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Σοφιάν Άμραμπατ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σίριαλ πολλών επεισοδίων έγινε η μετακίνηση του Σοφιάν Άμραμπατ από την Φιορεντίνα. Η ιστορία αυτή άρχισε να παίζει μετά από το τέλος του Μουντιάλ 2022 και ολοκληρώθηκε τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς η Βιόλα κατάφεραν να βρουν συμφωνία με την Γιουνάιτεντ για τον Μαροκινό.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα ο Άμραμπατ θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ ως δανεικός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα πληρώσουν 10.000.000 ευρώ στους Ιταλούς για το ενοίκιο κι αν το καλοκαίρι κάνουν μόνιμη τη μεταγραφή του Σοφιάν, τότε θα καταβάλουν άλλα 20.000.000 ευρώ εγγυημένα και 5.000.000 ευρώ σε μπόνους.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Άμραμπατ είχε συνδεθεί με πολλές ομάδες μέσα στη σεζόν. Τον Ιανουάριο, μάλιστα, είχε φτάσει κοντά στην Μπαρτσελόνα με την Φιορεντίνα να ζητάει εκείνη την εποχή 40.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK