Επιμένει... ερυθρόλευκα η Τράμπζονσπορ για τον αντι-Πάρντο!

Στον ύπνο πιάστηκαν οι Τούρκοι με τον Φελίπε Πάρντο και έχουν αρχίσει εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες το "σαφάρι" για τον... αντι-Πάρντο. Ποιος είναι ένας από τους βασικούς στόχους; Ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει σκοράρει μάλιστα σε ένα μεγάλο ματς των "ερυθρολεύκων" στο Champions League!

Επιμένει... ερυθρόλευκα η Τράμπζονσπορ για τον αντι-Πάρντο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα σε λίγες μέρες “καθάρισε” η Ναντ με τον Πάρντο. Πραγματικά, τους έπιασε όλους στον ύπνο. Ακόμα και στον Ολυμπιακό δεν περίμεναν την ταχύτητα με την οποία εξελίχθηκε η υπόθεση του Κολομβιανού εξτρέμ, ο οποίος συνεχίζει δανεικός εώς το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ναντ στις 8 Δεκεμβρίου. Εξ αρχής είχε εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση ενός εξτρέμ. “Ψάξε-ψάξε” κατέληξε στον Φελίπε Πάρντο, αφού πρώτα έκανε τα τηλέφωνά του σε φίλους του στην Ελλάδα.

Ο Κολομβιανός στις αρχές Δεκεμβρίου εμφανιζόταν έτοιμος να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Οσμάνλισπορ. Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όμως ξαναέχασε έδαφος, με αποτέλεσμα να αρχίσουν και οι πρώτες προσπάθειες από πλευράς Κονσεϊσάο και Ναντ.

Ένας από τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν παρασκηνιακά με την υπόθεση ήταν ο Πιερ Ισά. Ο Κριστιάν Καρεμπέ επίσης έπαιξε ρόλο ως προς το να πείσει τον Πάρντο να πάρει το αεροπλάνο για Γαλλία.

Αυτοί που έμειναν... παγωτό ήταν στην Τραπεζούντα. Η πλάκα είναι ότι στην Τράμπζονσπορ πίστευαν ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα κατάφερναν να ρίξουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (σ.σ. εκτιμούσαν ότι ήταν στα 5 εκατομμύρια ευρώ) και στα τέλη Ιανουαρίου θα κατάφερναν να αποκτήσουν τον Κολομβιανό με μεταγραφή και όχι με δανεισμό.

Θεωρούσαν ότι είχαν τον έλεγχο της υπόθεσης, ενώ πίστευαν ότι σύμμαχός τους θα ήταν και ο Πάρντο που από το καλοκαίρι είχε ενημερωθεί ότι τον περίμενε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στην Τραπεζούντα. Η Ναντ όμως πρόλαβε την τουρκική ομάδα, αλλά στην Τράμπζονσπορ δεν έχασαν καθόλου χρόνο. Άρχισαν αμέσως το “σαφάρι” για τον... αντι-Πάρντο.

ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ “ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ”

Το Contra.gr έψαξε λίγο το θέμα με την Τράμπζονσπορ και τον Πάρντο. Σας παρουσιάσαμε παραπάνω όλα όσα μας μετέφεραν από την Τουρκία. Μας είπαν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν έναν πρώην “ερυθρόλευκο”, ο οποίος εμφανίζεται πλέον ως ένας από τους βασικούς υποψήφιους για το ένα “φτερό” της επίθεσης.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγαπήθηκε από τον κόσμο, ασχέτως αν έμεινε ελάχιστα στο λιμάνι. Επίσης, είχε ξεσηκώσει την εξέδρα με μία γκολάρα που είχε βάλει κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην εντός έδρας ήττα με 1-4 τον Σεπτέμβριο του 2013.

Φανταζόμαστε ότι καταλάβατε όλοι ποιος είναι στο “σημάδι”. Την περίπτωση του Βλάντιμιρ Βάις εξετάζουν στην Τραπεζούντα. Πολύ δύσκολη περίπτωση όμως. Ο Σλοβάκος εξτρέμ παίζει από πέρσι τον Ιανουάριο στην Αλ Γκαράφα. Οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους και η Τράμπζονσπορ είναι αποφασισμένη να προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο. Όχι βέβαια 3 εκατομμύρια, αλλά γύρω στα 2 εκατομμύρια. Μάλιστα, γύρω στο 1,6 με 1,7 εκατομμύριο είχε ακουστεί ότι θα έδινε στον Πάρντο το καλοκαίρι.

Στον Βάις λοιπόν φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν “γη και ύδωρ” για να τον πείσουν να μετακομίσει στην Τουρκία. Ο Σλοβάκος ναι μεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά αυτό θα το έκανε για ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το τουρκικό. Σε μία μεταγραφική περίοδο όμως πολλά μπορούν να συμβούν. Οπότε είμαστε εν αναμονή, με τις πιθανότητες πάντως να γέρνουν προς το παρόν στο να μην δούμε τον Βάις να φοράει τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ματέους Περέιρα: "Πάω στον Ολυμπιακό"
Γιατί μπήκε στον πάγο ο Καπίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK