Επιμένουν οι Κινέζοι για Ρούνεϊ

Δέκα μέρες μένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου στην Κίνα και δημοσιεύματα από την Αγγλία, επιμένουν πως ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι πιθανό να μην ολοκληρώσει τη σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιμένουν οι Κινέζοι για Ρούνεϊ
Rooney mourinho

Η προσφορά του Ρούνεϊ τα τελευταία δυο χρόνια είναι δυσανάλογη με τα χρήματα που λαμβάνει από τους "κόκκινους διαβόλους" και με δεδομένο πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει την επόμενη σεζόν να είναι άκρως ανταγωνιστικός, το βαρύ συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδια του Πορτογάλου.

Βέβαια, η συμφωνία των δυο πλευρών ( 300.000 λίρες την εβδομάδα) ολοκληρώνεται το 2019, οπότε μία πρόταση από την Κίνα σίγουρα θα βόλευε την πλευρά της Γιουνάιτεντ, που θέλει με αυτά τα χρήματα να φέρει ένα όνομα πρώτης γραμμής.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία, αρκετές ομάδες από την Κίνα επιμένουν για την απόκτηση του 31άχρονου άσου και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα γίνει προσπάθεια να πεισθεί για να αποχωρήσει.

Το οικονομικό δεν αποτελεί πρόβλημα μέχρι στιγμής, αλλά ο ίδιος ο παίκτης που μοιάζει διστακτικός. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK