Επιπλέον μέτρα για το ντέρμπι πήρε ο Παναθηναϊκός

Διπλά... μέτρα παίρνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε πως θα προσπαθήσει να αποφύγει τους... τζαμπατζήδες και να αποτρέψει την είσοδο απαγορευμένων αντικειμένων.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λ.Αλεξάνδρας,Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
leoforos EUROKINISSI

Ένα καλό κρας τεστ για τα μέτρα ασφαλείας στην Λεωφόρο είναι το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και η πράσινη ΠΑΕ θέλει να είναι 110% έτοιμη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ζητά από τους φιλάθλους να πάνε από νωρίς στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας πως θα γίνουν διπλοί έλεγχοι στην είσοδο!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις 17:15 έως τις 18:15.

Παράλληλα πληροφορούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

- Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο παρακαλούνται θερμάνα μην προσέλθουν καν στο γήπεδο ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα εισόδου τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλειστεί η πρόσβαση όσων θα στερούνται εισιτηρίων αλλά και η μεταφορά εντός του γηπέδου απαγορευμένων αντικειμένων.

-Στους κατόχους εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί διπλός αυστηρός σωματικός έλεγχος τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες από τη συνεργαζόμενη με την Π.Α.Ε. ιδιωτική εταιρία security και σε συνεργασία με την Αστυνομία.

- Το γήπεδο εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει έξτρα κάμερες περιμετρικά του γηπέδου σε όλους τους φραγμούς της Ελληνικής Αστυνομία για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας".

24MEDIA NETWORK