Επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Κλαούντιο Μπράβο απ' την Μπαρτσελόνα, με τον Χιλιανό τερματοφύλακα να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πολίτες".

Επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι με κάθε επισημότητα ο Κλαούντιο Μπράβο. Ο Χιλιανός γκολκίπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση των "πολιτών" με την Στεάουα Βουκουρεστίου και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την αγγλική ομάδα.

Ο 33χρονος άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ήθελε έναν τερματοφύλακα που να βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να είναι ικανός με την μπάλα στα πόδια. Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος που ο Τζο Χαρτ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Καταλανού τεχνικού.

Η Σίτι κατέβαλε 20.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μπράβο, με τους "μπλαουγκράνα" να ανακοινώνουν νωρίτερα μέσα στην ημέρα τον Γιάσπερ Σίλεσεν ως διάδοχο του Χιλιανού, προσφέροντας 12.000.000 ευρώ στον Άγιαξ.

"Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ μέλος της Μάντσεστερ Σίτι. Γνωρίζω πως ο σύλλογος χτίζει κάτι πολύ ξεχωριστό και ελπίζω να είμαι μέρος πολλών επιτυχιών τα επόμενα χρόνια. Δεν ειναι εύκολο να αποχωρείς απ' έναν σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα, όμως η ευκαιρία να δουλέψω με τον Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν πολύ μεγάλη για να την αρνηθώ", υποστήριξε ο Μπράβο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Δείτε PHOTOS απ' τις υπογραφές:

Επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο
Επίσημα στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μπράβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το πάρε δώσε στην Premier League
Το πάρε δώσε στη La Liga
Τελειώνει του Μπράβο στη Σίτι
Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ ανταλλάσσουν τους τερματοφύλακές τους
Έχει δίκιο ο Γκουαρδιόλα που διώχνει τον Χαρτ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK