Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Βιδάλ

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και με τη "βούλα" είναι ο Αλέις Βιδάλ, καθώς η Σεβίλλη ανακοίνωσε κι επίσημα την πώληση του 25χρονου άσου.

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ο Βιδάλ

Ο Αλέις Βιδάλ είναι κι επίσημα "μπλαουγκράνα", καθώς η Σεβίλλη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης την επίτευξη της συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του 25χρονου άσου.

Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού, που έφτασε από την Κομοτηνή στην... εθνική Ισπανίας, αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, όταν κι ολοκληρώνεται η απαγόρευση μεταγραφών για την "Μπάρτσα".

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Σεβίλλη θα "καρπωθεί" περίπου 10.000.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης πρόκειται να είναι ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Άλβες, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον ισπανικό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Σεβίλλη ήρθε σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του πολυσύνθετου μέσου, Αλέις Βιδάλ. Ο παίκτης πρόκειται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (08/06) και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί κι επίσημα από τους Καταλανούς στην αίθουσα Τύπου του "Καμπ Νόου".

Ο παίκτης μετακόμισε στη Σεβίλλη το προηγούμενο καλοκαίρι από την Αλμερία".

Διαβάστε ακόμα:

Η απίθανη ιστορία του Βιδάλ: Από την Κομοτηνή στην... εθνική Ισπανίας

Ανακοινώνει Βιδάλ η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK