Επίσημα στον Αστέρα Τρίπολης ο Αλόκο (PHOTOS & VIDEO)

Επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι ο Φερνάντο Αλόκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τους Αρκάδες. Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Αργεντινού αμυντικού, καθώς και VIDEO από την παρουσίασή του.

Επίσημα στον Αστέρα Τρίπολης ο Αλόκο (PHOTOS & VIDEO)

Ο Φερνάντο Νίκολα Αλόκο αποτελεί κι επίσημα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο 3,5 ετών με τους Αρκάδες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φερνάντο Νικολάς Αλόκο (Fernando Nicolás Alloco).

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 30 Απριλίου 1986, υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια και επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 6".

Επίσημα στον Αστέρα Τρίπολης ο Αλόκο (PHOTOS & VIDEO)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα, ο Αλόκο τόνισε: "Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η μεγάλη μου ευκαιρία. Ήθελα πολύ να αγωνιστώ στην Ευρώπη και ιδιαίτερα σε μια ομάδα με ευρωπαϊκού επιπέδου. Στην Αργεντινή όλοι γνωρίζουν τον Αστέρα. Ειδικά με τους αγώνες του Europa League η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη φήμη. Εγώ παρακολούθησα την αναμέτρηση με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Σε ό,τι αφορά τα δικά μου αγωνιστικά χαρακτηριστικά, μπορώ να πω ότι η ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι και η δύναμη μέσα στο παιχνίδι είναι στοιχεία που με διακρίνουν.

Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να γνωριστώ με όλους τους συμπαίκτες μου".

Δείτε το VIDEO από την παρουσίασή του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK