ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο ντεμπούτο με αλλαγές ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του επίσημου ντεμπούτου του στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας με αντίπαλο την Νορβηγία (9/9, 21:45), ετοιμάζοντας αλλαγές.

Επίσημο ντεμπούτο με αλλαγές ο Κόντε

Οι “ατζούρι” επικράτησαν 2-0 της Ολλανδίας στη φιλική αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης, ωστόσο ο νέος τεχνικός τους προτίθεται να προβεί σε αλλαγές που αφορούν το αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, βάσει της κυριακάτικης (7/9) προπόνησης ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν θα επανέλθει κάτω από τα γκολπόστ αντί του Σαλβατόρε Σιρίγκου, ο Αντόνιο Καντρέβα αναμένεται να αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα αντί του Ματέο Νταρμιάν κι ο Αλεσάντρο Φλορέντζι να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Αμετάβλητη αναμένεται να μείνει η τριάδα στην άμυνα (Αντρέα Ρανόκια, Λεονάρντο Μπονούτσι, Νταβίντε Αστόρι) και η δυάδα της επίθεσης (Σιμόνε Τζάτζα και Τσίρο Ιμόμπιλε), ενώ οι άλλες τρεις θέσεις του κέντρου θα καλυφθούν από τους Ντανιέλε ντε Ρόσι, Ματία ντε Σίλιο και Εμανουέλε Τζιακερίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK