Επίσημο! Ο Αζάρ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας στα 32 του ανακοίνωσε με ανάρτησή σου στο Instagram ο Εντέν Αζάρ.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες. Ο Εντέν Αζάρ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λίγους μήνες μετά από την αποχώρησή του ως ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος, μεταξύ άλλων, αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως πρέπει να ξέρεις πότε είναι η στιγμή για να σταματήσεις και αυτό που έχει σημασία στο τέλος είναι ότι κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πλέον θέλει να ξεκουραστεί χωρίς να αναφέρει αν σκοπεύει να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου από κάποιο άλλο πόστο.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της 115 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Βέλγο επιθετικό από την Τσέλσι αλλά η τετραετία του στους μερένγκες σημαδεύθηκε από τραυματισμούς και πολλές ατυχίες που δεν τον βοήθησαν να αναδείξει το ταλέντο του.

Συνολικά ο Αζάρ με τη φανέλα των Μαδριλένων κατέγραψε 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις καταφέρνοντας να σημειώσει 7 γκολ και να μοιράσει 12 τελικές πάσες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην προπονητή της Ίντερ Μαϊάμι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Σεβίλλης

Ρεάλ: Ο Πέρεθ "την πάτησε" και η μεγάλη ανανέωση παίρνει παράταση

Τσέλσι και Μπάγερν έστειλαν σκάουτερ για ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK