Στο Ρέντη ο Ανσαριφάρντ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό!

Την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός το πρωί της Παρασκευής (13/1).

Στο Ρέντη ο Ανσαριφάρντ, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιρανού επιθετικού από τον Πανιώνιο και ήδη ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Ρέντη, ξεκινώντας άμεσα προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ”, ανέφερε η λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα των “ερυθρολεύκων” και ο Ιρανός δεν έχασε ευκαιρία, αφού πήγε κατευθείαν στο Ρέντη για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Ανσαριφάρντ ενσωματώνεται από τώρα στον Ολυμπιακό και μένει να φανεί τι θα συμβεί με τους άλλους δύο επιθετικούς (Ιντέγιε ή Καρντόσο), αφού φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή ο Ιρανός να έπιασε... λιμάνι, γνωρίζοντας ο ίδιος ότι θα είναι ο τρίτος φορ στους “ερυθρόλευκους”.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ανσαριφάρντ πήγε σε μία ομάδα που ήθελε, δεν λύγισε από τις παροτρύνσεις του μάνατζέρ του που ήθελε να τον στείλει στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την Τετάρτη (18/1) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.

Με μία προπόνηση είναι δύσκολο να μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά (14/1, 19.30).

ΤΟ WHO IS WHO

ΟΚαρίμ Ανσαριφάρντ(1.86μ.) γεννήθηκε στις 3/4/1990, στο Αρδαβίλ του Ιράν. Πρόκειται για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Saipa FC, ομάδα της Persian Gulf Pro League. Αφού αγωνίστηκε -από το 2007 ως και το 2012- και στην πρώτη της ομάδα, μετακόμισε στην Persepolis FC. Το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να κάνει προχωρήσει στην καριέρα του, παραμένοντας ωστόσο στο ίδιο πρωτάθλημα, μετακομίζοντας στην Tractor Sazi FC.

Το καλοκαίρι του 2014 έκανε το άλμα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της CA Osasuna από την Ισπανία. Μετά από έναν χρόνο στην Ιβηρική, το καλοκαίρι του 2015 ο Καρίμ ήρθε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Πανιωνίου. Αγωνίστηκε εκεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο, αποδεικνύοντας πόσο σπουδαίος παίκτης είναι. Την σεζόν 2015-16 φόρεσε τα κυανέρυθρα σε 36 επίσημα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 10 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ. Φέτος, μέχρι τώρα, μετρούσε 15 αγώνες, 5 γκολ και 3 ασίστ!

Όσον αφορά στην Εθνική Ιράν, έχει φορέσει συνολικά 78 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο (σ.σ.: άρχισε από την U17, φτάνοντας ως και τη μεγάλη ομάδα) σκοράροντας 22 φορές και δίνοντας 4 ασίστ. Κορυφαία στιγμή, με την Εθνική του, ήταν η συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014, στη Βραζιλία. Με το Ιράν έχει συμμετοχή και στο Ασιατικό Κύπελλο, όπου έφτασε ως και τα προημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έστησε τον ΠΑΟΚ, πήγε με λιγότερα στον ΟΣΦΠ
Όνειρο του Ομάρ η Premier League!
Κάτι... παραπάνω ξέρει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ο Ανσαριφάρντ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK