Επισήμως στην Αϊντραχτ ο Λυμπερόπουλος

Συμπαίκτης του Γιάννη Αμανατίδηείναι και επισήμως ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Κυριακής (13/07) η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ που είχε πρόταση και από τον ΠΑΟΚ, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών στη γερμανική ομάδα μεετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ.

Επισήμως στην Αϊντραχτ ο Λυμπερόπουλος
Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του γερμανικού συλλόγου ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία αφορά τα επόμενα δύο χρόνια, ήτοι μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2010.

" Η ηλικία του και η τεράστια εμπειρία του μας έπεισε για το γεγονός ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι ένας κλασικός επιθετικός", τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Φρίντχελμ Φούνκελ, ο οποίος είναι συνηθισμένος πλέον στο να συνεργάζεται με Ελληνες ποδοσφαιριστές και δη επιθετικούς.

Η αρχή έγινε με τον Γιάννη Αμανατίδη, τον οποίο και πήρε στην Αϊντραχτ το 2005, ενώ μία σεζόν αργότερα αποκτήθηκε και ο Σωτήρης Κυργιάκος για το κέντρο της άμυνας. Τον Ιανουάριο του 2008 στην Φρανκφούρτη βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μάντζιος ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η επιστροφή του στην Παιανία δεν άφησε κενό, μιας κι αποκτήθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως γίνεται γνωστό, ο πρώην άσος της Καλαμάτας, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10 στην πρώτη θητεία του εκτός συνόρων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK