Επίσκεψη-έκπληξη στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζει επιθετικά προβλήματα και ο Ζοζέ Μουρίνιο σκέφτηκε να δώσει τη... λύση μέσω μία ξεχωριστής επίσκεψης στην τελευταία προπόνηση (PHOTOS).

Manchester United manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho during the English Premier League soccer match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, England, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το ταξίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο άφησε την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βαριά τραυματισμένη αφού ηττήθηκε 2-0 από την Τότεναμ και πλέον βλέπει αρκετές ομάδες να την έχουν πλησιάσει επικίνδυνα για να της αρπάξουν την θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Εκείνο μάλιστα που ενόχλησε ιδιαίτερα τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων" ήταν όχι η άμυνα που θεωρείται άλλωστε προβληματική από την αρχή της σεζόν αλλά η αναιμική επίθεση, με τους Σάντσες, Λουκακού, Μαρσιάλ και Λίνγκαρντ να αποτυγχάνουν να απειλήσουν πολύ την άμυνα της Τότεναμ και να μένουν όλοι τους στο μηδέν.

Επίσκεψη-έκπληξη στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ!
© CAVENDISH PRESS

Το γεγόνος αυτό ίσως μάλιστα να επηρεάσε τον Ζοζέ Μουρίνιο, που επεφύλασε μία έκπληξη στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο Κάρινγκτον, ενόψει του ερχόμενου αγώνα πρωταθλήματος με την Χάντερσφιλντ.

Η έκπληξη ακούει στο όνομα... Ντένις Λο, με την θρυλική μορφή του συλλογου να κάνει την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ και τα αγγλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για "τρικ" του Πορτογάλου ώστε να εμπνεύσει τους παίκτες του ενόψει της συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Η επιλογή μάλιστα μόνο πετυχημένη μπορει να θεωρηθεί καθώς ο Ντένις Λο έχει γράψει ιστορία στο Μάντσεστερ τη δεκαετία του '60 και του '70, με τον Σκωτσέζο πρώην άσο να έχει απολογισμό 237 γκολ σε 404 παιχνίδια του με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK