Επίσκεψη και ομιλία Μαρινάκη στου Ρέντη!

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό. Τι ζήτησε από τους "ερυθρόλευκους" και πως σκιαγράφησε την επόμενη μέρα. Τι είπε για τον κόσμο, τη φανέλα, αλλά και τον 7ο σερί τίτλο που περιμένει να κατακτήσει την Κυριακή η ομάδα του.

Επίσκεψη και ομιλία Μαρινάκη στου Ρέντη!

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, ενώ τα όσα είπε είχαν πολλούς... αποδέκτες εντός κι εκτός ομάδας.

Το πρώτο και σημαντικότερο ήταν ότι με τα λόγια του προσπάθησε να κρατήσει ενωμένη την ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Ξεκαθάρισε ότι η δουλειά των "ερυθρολεύκων" είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όλα τα υπόλοιπα είναι δουλειά δική του και των συνεργατών του. Ζήτησε από τους παίκτες να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, να βελτιώνονται κάθε μέρα και σε κάθε παιχνίδι να παίζουν ως... Ολυμπιακός, ως πρωταθλητές και να σέβονται τη φανέλα! Υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα, αλλά θα πρέπει να το αποδεικνύει όχι μόνο στους αγώνες, αλλά ακόμη και στις καθημερινές προπονήσεις.

Στη συνέχεια, επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγάλη του αγάπη, ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να συνεχίσει ακόμη πιο ισχυρή και στην επόμενη μέρα, ότι έχει πολλές επιχειρήσεις, αλλά δεν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ως μία από αυτές, αφού τη λατρεύει από μικρό παιδί. Άφησε να εννοηθεί ότι έχει δώσει ήδη εντολή για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, ώστε η ομάδα να κυνηγήσει όλους τους στόχους της, ενώ κάλεσε τους παίκτες, αν θέλουν να είναι και στο... αύριο να το δείχνουν με την καθημερινή τους προσπάθεια. Σε γενικές γραμμές η ομιλία του ήταν στο πλαίσιο και της συσπείρωσης, αλλά και της προοπτικής.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK