Επίσκεψη Κόκκαλη στο Καραϊσκάκη

Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, σε συνεργασία με τους κύριους Παπαβασιλείου, Χρυσικόπουλο και Κουντούρη.

Επίσκεψη Κόκκαλη στο Καραϊσκάκη
Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, σε συνεργασία με τους κύριους Παπαβασιλείου, Χρυσικόπουλο και Κουντούρη. Αιτία της συγκεκριμένης κίνησης ήταν το φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί στις εντός έδρας αναμετρήσεις των « ερυθρολεύκων», με αρκετούς φίλους της ομάδας να περνούν στο γήπεδο χωρίς να έχουν εισιτήριο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με 10.000 ευρώ και προσπαθεί σε συνεργασία και με τους υπεύθυνους των οργανωμένων συνδέσμων να πατάξουν το φαινόμενο. Όπως όλα δείχνουν η συνάντηση είχε συμφωνηθεί από την συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού με τους επικεφαλείς της Θύρας 7 το προηγούμενο Σάββατο.

Στα αγωνιστικά, με αρκετές απουσίες λόγω των διεθνών υποχρεώσεων, συνεχίζονται οι προπονήσεις των « ερυθρολεύκων» στου Ρέντη. Ο Τάσος Πάντος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Ευθύμης Κουλουχέρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στο δάχτυλο του ποδιού του. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Ταραλίδης, Κωνσταντίνου και Βενετίδης προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 11π.μ, ωστόσο, ο Τροντ Σόλιντ δεν έχει την ευχέρεια να καταστρώσει τα σχέδια του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο λόγω των πολλών απουσιών. Η επιστροφή των διεθνών αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη οπότε ο Νορβηγός τεχνικός θα μπορέσει να ολοκληρώσει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK