Επίσκεψη μπράβων σε Γκατούζο

Σύμφωνα με δημοσίευμα κρητικής εφημερίδας η αποστολή του ΟΦΗ είχε "επισκέψεις" πριν την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, καθώς "εξωδιοικητικός" παράγοντας, με αφορμή τις φήμες περί Ιταλών επενδυτών, πήγε στο ξενοδοχείο για να υπενθυμίσει τις οφειλές της ομάδας προς το πρόσωπό του.

Επίσκεψη μπράβων σε Γκατούζο
INTIME SPORTS

Η εφημερίδα "Εθνική Φωνή" του Ηρακλείου αποκάλυψε με δημοσίευμα της πως την παραμονή της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο, η αποστολή των Κρητικών είχε μία... ιδιαίτερη επίσκεψη, καθώς στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει εμφανίστηκε ένας "εξωδιοικητικός" παράγοντας συνοδεία έξι μπράβων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο "εξωδιοικητικός" παράγοντας έμαθε πως θα έρθουν οι Ιταλοί επενδυτές στην ομάδα και πήγε να... ενημερώσει τον Γκατούζο πως στην περίπτωση που αναλάβουν θα πρέπει να του εξοφλήσουν το 1.000.000 ευρώ που είχε βάλει κάποτε για να βοηθήσει την ΠΑΕ.

Ο Γκατούζο του ζήτησε παραστατικά για τη βοήθεια, αλλά απάντηση δεν πήρε. Ο "εξωδιοικητικός" έκανε την εμφάνισή του μαζί με τους μπράβους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, την ώρα που η ομάδα έτρωγε. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Ιταλό προπονητή, που ζήτησε από τους επισκέπτες να βγουν από την αίθουσα, όπως και συνέβη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK