Επίσκεψη πιτσιρικάδων στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού

Τη Δευτέρα (29/12, 11:30) θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί μία αντιπροσωπεία παιδιών από ιδρύματα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση των "πρασίνων" και να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

Επίσκεψη πιτσιρικάδων στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα (29/12) στις 11:30 το πρωί θα βρεθούν στο Κορωπί αντιπροσωπείες παιδιών από τα ιδρύματα: "Παιδικά Χωριά SOS", "Χαμόγελο του Παιδιού", "Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Εστία", "Κέντρο Βρεφών Μητέρα" και "Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας".

Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέρος της προπόνησης της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές. Επίσης, θα παίξουν ποδόσφαιρο σε ένα από τα γήπεδα, ενώ στο "Γεώργιος Καλαφάτης" θα βρίσκεται και ο "Πανάθας" για να τους μοιράσει αναμνηστικά δώρα.

Τέλος, οι εκπρόσωποι των Ιδρυμάτων θα παραλάβουν από τον αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ, Στράτο Σωπήλη, αλλά και τους εκπροσώπους των χορηγών εταιριών από ένα μεγάλο δώρο για την κάλυψη αναγκών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK