Επιστρέφει δριμύτερος ο Μπουφόν

Περίπου είκοσι ημέρες απαιτούνται για να επιστρέψει απόλυτα υγιής στην ενεργό δράση ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Επιστρέφει δριμύτερος ο Μπουφόν

Περίπου είκοσι ημέρες απαιτούνται για να επιστρέψει απόλυτα υγιής στην ενεργό δράση ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο πιο ακριβός πορτιέρο της Υφηλίου (είχε κοστίσει 50.000.000 ευρώ το 2001), είχε τραυματιστεί στον ώμο στην αρχή της περιόδου αλλά πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και έτσι η Γιουβέντους θα βρει και πάλι το "Νο1" από το οποίο και αρχίζει η ενδεκάδα της κατά κανόνα.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, έκανε μία εκτίμηση της κατάστασής του, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Κρίστιαν Αμπιάτι, ο οποίος είχε δοθεί στη "Γηραιά Κυρία" ως δανεικός από τη Μίλαν.

Είπε σχετικά: " Η επιστροφή μου τοποθετείται σε δύο με τρεις εβδομάδες. Μετά από τρία παιχνίδια νομίζω πως θα μπορώ να αγωνιστώ. Δεν πρέπει όμως να παραλείψω να συγχαρώ τον Αμπιάτι για την παρουσία του τους τελευταίους μήνες. Εύχομαι να μείνει στην ομάδα και με εμένα υγιή, αν και αναγνωρίζω πως ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου επιπέδου πρέπει να αγωνίζεται σε μόνιμη βάση και να μη μένει στον πάγκο ".

Εξάλλου, ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα θέλουν τον Φάμπιο Καπέλο να αφήνει το συγκρότημα της επαρχίας του Πιεμόντε για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης... " Ο Καπέλο να πάει στη Ρεάλ; Αυτά τα σενάρια εμφανίστηκαν για να χαλάσουν την καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Δε βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK