Επιστρέφει ο Χούλης, δρομολογούνται εξελίξεις

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Δημήτρης Χούλης κάτι που σημαίνει πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σχετικά με το οικονομικό πρόβλημα του Ηρακλή.

Επιστρέφει ο Χούλης, δρομολογούνται εξελίξεις

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Δημήτρης Χούλης κάτι που σημαίνει πως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σχετικά με το οικονομικό πρόβλημα του Ηρακλή. Ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές ξεκίνησε, ενώ ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί η ασφαλιστική ενημερότητα από τη στιγμή που δεν έχει πληρωθεί το ΙΚΑ.

Δεν αποκλείεται την Πέμπτη να έχουμε συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Χούλη, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει συνάντηση με τον Σάββα Κωφίδη μετά από επιθυμία του προπονητή του "γηραιού".

Τα "κυανόλευκα" εισιτήρια για την Ξάνθη

Σύμφωνα με απόφαση, που προέκυψε από την συζήτηση των μέτρων τάξης του αγώνα με την Ξάνθη την προσεχή Δευτέρα στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ξάνθης, η γηπεδούχος ΠΑΕ θα εκδώσει τετρακόσια (400) εισιτήρια για φίλους του Ηρακλή, που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Τα εισιτήρια είναι για την κερκίδα Δ΄ του γηπέδου και οι φίλοι της ομάδας, που θα βρεθούν στην ακριτική πόλη, μπορούν να τα προμηθεύονται από το αντίστοιχο εκδοτήριο της κερκίδας Δ΄.

News 24/7

24MEDIA NETWORK