Επιστρέφει ο Εμερσον
Mε πρωινή προπόνηση άρχισε την Δευτέρα (10/12) η προετοιμασία του Ηρακλή για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ.

Mε πρωινή προπόνηση άρχισε την Δευτέρα (10/12) η προετοιμασία του Ηρακλή για το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει από την Τρίτη τον Εμερσον που επιστρέφει επιτέλους σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Στο μεταξύ, κανονικά προπονείται και πάλι ο Περπερίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Από εκεί και πέρα, ο Αλέν Ραγκουέλ υπέστη τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα.
Τέλος, ο Γρηγορής Παπαζαχαρίας ξεκίνησε τρέξιμο. Την Τρίτη (11/12) η ομάδα θα προπονηθεί στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ.