ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει ο Κεϊτά

Μετά από απουσία σχεδόν τριών μηνών, ο Πολ Κεϊτά ετοιμάζεται να επιστρέψει και πάλι στα Γιάννινα, με σκοπό -αυτή τη φορά- να μείνει και να μιλήσει με τον Γιώργο Χριστοβασίλη σχετικά με το συμβόλαιο του.

Επιστρέφει ο Κεϊτά

Υπενθυμίζουμε πως ο υψηλόσωμος μέσος είχε απουσιάσει αδικαιολόγητα από πολλές προπονήσεις με αποτέλεσμα ο Άγγελος Αναστασιάδης να θέσει εκτός ομάδα και στη διάθεση της διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί. Την τελευταία φορά ωστόσο που οι διοικούντες τον ΠΑΣ ανέμεναν τον παίκτη στα γραφεία, έμαθαν ότι είχε μαζέψει όλα του τα πράγματα και είχε φύγει.

Τώρα όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, ο Κειτά έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ελλάδα το Σάββατο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μιλήσει και με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, η οποία στο μεσοδιάστημα είχε προσφύγει στη FIFA, καταγγέλλοντας την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK