Επιστρέφει ο Περογαμβράκης κόντρα στον ΠΑΣ
Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο και τέθηκε στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για τη σαββατιάτικη (8/3, 15:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 26χρονος επιθετικός είχε αποκλειστεί την τελευταία στιγμή από το ματς του “Κ. Βικελίδης” με τον Άρη, ωστόσο θα είναι πανέτοιμος για το ματς της 28ης αγωνιστικής της Super League.
Εκτός αποστολής, αντίθετα, έμειναν οι τραυματίες Μίρνες Σίσιτς, Χρήστος Μπούρμπος, Μιχάλης Φραγκουλάκης, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Μανώλης Μονιάκης, Ματίας Βερόν και ο Σήφης Δασκαλάκης που έκανε μόλις δύο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.
Η αποστολή αποτελείται από τους Αγριμάκη, Φερνάντες, Στάθη, Μιλιάζες, Τριποτσέρη, Ζόρο, Μπαρέιρο, Κάλαϊτζιτς, Μακρή, Ντουντού, Μπανούση, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Ροβίθη, Ζε Εντουάρντο, Κυζιρίδη, Περογαμβράκη και Νούνιες.