Επιστρέφει στην εθνική Γερμανίας ο 38χρονος Κλόζε

Ο Μίροσλαβ Κλόζε επιστρέφει στην εθνική Γερμανίας, αυτή τη φορά όμως η αποστολή του δεν θα είναι να ξετινάζει τα αντίπαλα δίχτυα. Διαβάστε ποιος θα είναι ο ρόλος του.

Germany's scorer Miroslav Klose celebrates in front of a German flag after the Euro 2012 Group A qualifying soccer match between Germany and Azerbaijan in Cologne, Germany, Tuesday Sept. 7, 2010. Germany won the match with 6-1. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's scorer Miroslav Klose celebrates in front of a German flag after the Euro 2012 Group A qualifying soccer match between Germany and Azerbaijan in Cologne, Germany, Tuesday Sept. 7, 2010. Germany won the match with 6-1. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Έναν εκ των συνεργατών του Γιοακίμ Λεβ στο τεχνικό τιμ της εθνικής Γερμανίας αναμένεται να αποτελέσει ο Μίροσλαβ Κλόζε.

Ο 38χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του με 71 γκολ σε 137 αγώνες, βρίσκεται αυτή την περίοδο χωρίς ομάδα μετά το πέρασμά του από τη Λάτσιο και ήδη έχει ξεκινήσει μαθήματα προπονητικής. Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει λοιπόν η "Bild", ο άνεργος Κλόζε σκέφτεται πλέον να μην ασχοληθεί άλλο με το αγωνιστικό κομμάτι και να αναλάβει το ρόλο συνεργάτη του Γιοακίμ Λεβ.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί άψογα κατά το παρελθόν, ενώ το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας κατέκτησαν και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK