Επιστρέφει στην κορυφή ο Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ παίζει φιλικό το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Ελ Πάσο» με την Καλλιθέα και ο Τιμούρ Κετσπάγια έδειξε τις σκέψεις του για την αρχική 11άδα στην προπόνηση της Πέμπτης.

Επιστρέφει στην κορυφή ο Αλμέιδα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έκανε μια δοκιμή ενδεκάδας στην προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του φιλικού με την Καλλιθέα το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:30 το απόγευμα στο «Ελ. Πάσο». Ο Γεωργιανός τεχνικός επαναφέρει στην 11άδα τον Χουάν Ντίας στο αριστερό άκρο της άμυνας σύμφωνα με τα όσα έδειξε στη δοκιμή. Στο δεξί άκρο έπαιξε ο Γκάλο, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Κολοβέτσιος ήταν στο πλευρό του Τσιγκρίνσκι, απόντος του Τζολέον Λέσκοτ που φεύγει για Αγγλία.

Ο Γαλανόπουλος έπαιξε στο πλευρό του Γιόχανσον στον χώρο της μεσαίας γραμμής ενώ την τριάδα πίσω από τον φορ πήραν οι Πλατέλλας (δεξιά) και Πατίτο και Λάζαρος οι οποίοι άλλαζαν θέσεις στο αριστερό φτερό και πίσω από τον επιθετικό. Στην κορυφή έπαιξε ο Ούγκο Αλμέιδα ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Άγνωστο είναι το αν ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει τελικά στο φιλικό της Παρασκευής, αλλά τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα έδειξε ο Κετσπάγια δείχνει να τον υπολογίζει για το αρχικό σχήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK