Ανακοίνωσε τον Σίλντενφελντ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (27/4) την απόκτηση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε ενημερώσει τους "πράσινους" ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Κροατία.

Ανακοίνωσε τον Σίλντενφελντ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Κροάτης στόπερ ενημέρωσε την Δευτέρα (27/4) τον Παναθηναϊκό ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Κροατία για οικογενειακούς λόγους και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παραμείνει.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του 30χρονου στον σύλλογο όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2007-2008 μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο ίδιος δήλωσε για την εξέλιξη αυτή: "Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος για το πως κύλησαν τα πράγματα. Με τους ανθρώπους της Ντιναμό ήμουν καιρό σε επαφές. Ήθελα να επιστρέψω και συμφωνήσαμε αμέσως. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική που έχει η Ντιναμό. Τώρα μπορώ να δώσω περισσότερα στην ομάδα λόγω και της εμπειρίας που έχω. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα το καλοκαίρι και να ξεκινήσει η νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να συνεχίσουμε με επιτυχίες".

Διαβάστε ακόμη:

Τέλος ο Σίλντενφελντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK