ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Λέτο

Το χάσμα μεταξύ του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Σεμπαστιάν Λέτο γεφυρώθηκε, τουλάχιστον για την ώρα. Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε την επιστροφή του Αργεντινού αριστερού μέσου στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, κάτι που θα συμβεί από την Παρασκευή.

Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Λέτο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βάσκος τεχνικός
μίλησε με τους παίκτες του για το ίδιο θέμα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης, ζήτησε τη γνώμη της ομάδας δηλώνοντας πως ”
είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω πώς εσείς αντιμετωπίζετε το θέμα “. Οι ποδοσφαιριστές τάχθηκαν υπέρτης επιστροφής του Αργεντινού άσου και κάπως έτσι μπήκαν
οι τίτλοι τέλους στο σήριαλ των τελευταίων ημερών.



Ουσιαστικά βρέθηκε μια φόρμουλα επικοινωνίας προκειμένου αφενός να ενταχθεί ο Λέτοεκ νέουστην ομάδα αφετέρου να μην πληγεί το ίματζ του Βαλβέρδε. Πολλοί δε θεωρούν ότι η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί θετικό οιωνό στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Βάσκου. Αυτό είναι κάτι βέβαια που θα φανεί σε βάθος χρόνου, αν και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται το νέο ραντεβού με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Η συγγνώμη του Λέτο

Ο Λέτο, ο οποίος κατά συγκεκριμένες πηγές, συναντήθηκε με τον Βαλβέρδε, προέβη σε δήλωση μεταμέλειας, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναλυτικά: ” Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους μας, για τη συμπεριφορά μου σε πρόσφατη προπόνηση. Επιθυμία και πρόθεσή μου ήταν και είναι πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας και για το λόγο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ