Επιστροφές στο ρόστερ εν όψει Ολυμπιακού

Επιστροφές στο ρόστερ εν όψει Ολυμπιακού
Θετικά είναι τα νέα για τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου, όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας για τον επερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραϊσκάκη". Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει παίκτες που δεν είχε στη διάθεσή του στα παιχνίδια μέχρι στιγμής να επιστρέφουν στο δυναμικό, αφού είτε εξέτισαν την ποινή τους, είτε η αγωνιστική τους κατάσταση είναι η επιθυμητή.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Μανώλης Σκούφαλης, ο οποίος ήταν τιμωρημένος από το προηγούμενο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να απουσιάζει από τις πρώτες υποχρεώσεις της ομάδας των Ανω Λιοσίων. Παράλληλα, ο Μαρινέσκου, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με αντίπαλο το Αιγάλεω την δεύτερη αγωνιστική, έμεινε εκτός στην αναμέτρηση με τη Λάρισα και πλέον έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί.

Παράλληλα, οι δύο τελευταίες μεταγραφές του συλλόγου, οι Πάολο Βανόλι και Ρομπέρτο Μερίνο, δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι στιγμής λόγω της μη έλευσης των μπλε καρτών τους, κάτι, όμως, που θα εξασφαλιστεί αυτήν την εβδομάδα. Κατά συνέπεια, εφόσον η φυσική τους κατάσταση το επιτρέπει, τότε θα είναι και αυτοί στη διάθεση του Ντουμιτρέσκου.

Τέλος, οι Ντιέγκ και Σόου ήταν αμφίβολοι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, ωστόσο έχοντας μπροστά τους μία εβδομάδα προπονήσεων, η βαθμός ετοιμότητάς τους για το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ικανοποιητικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK