Μάνταλος: Επιστροφή, αισιοδοξία και... αίμα

Η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου στο ψηλό επίπεδο με την… κανονική μορφή του δημιουργεί αισιοδοξία στην ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας.

Μάνταλος: Επιστροφή, αισιοδοξία και... αίμα
INTIME SPORTS

Ο αγώνας στην Τούμπα εξελίχθηκε με πολύ άσχημο τρόπο για την ΑΕΚ, ωστόσο ακόμα και μέσα από τις… αγωνιστικές καταστροφές, υπάρχουν ορισμένα θετικά στοιχεία πάνω στα οποία μπορεί -και πρέπει- να στηριχτεί η μετέπειτα πορεία της "Ένωσης" στο πρωτάθλημα.

Το πιο τρανταχτό από αυτά ελάχιστα θετικά ήταν η παρουσία του Πέτρου Μάνταλου. Στα 23 λεπτά που αγωνίστηκε ο μέσος της ΑΕΚ πρόλαβε να γίνει ο καλύτερος παίκτης της "Ένωσης" στο ματς, όντας μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Παρότι η γενικότερη λειτουργία της "Ένωσης" στην Τούμπα, πήρε χαμηλό βαθμό στο crash test του παραπάνω επιπέδου, ο Μάνταλος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ στον ίδιο βαθμό με πέρσι ακόμα και τις μέρες (και τα λεπτά) που η μπάλα καίει.

Ο "Πετράν" στην Τούμπα πραγματοποίησε τη δεύτερη συμμετοχή του μετά την 11η Μαρτίου όταν υπέστη ρήξη χιαστών. Αρχικά στον αγώνα με την Ξάνθη είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή (κυρίως για ψυχολογικούς λόγους), έκανε ντεμπούτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε τη δεύτερη συμμετοχή του στην Τούμπα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αποχώρησε ματωμένος

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήθελαν να μπει ο Μάνταλος ομαλά στην ενεργό δράση για να μην επιβαρυνθεί ταλαιπωρημένο -λόγω του τραυματισμού- πόδι του. Στο ματς της Τούμπας βεβαίως άπαντες λαχτάρησαν μετά από μία κλωτσιά που δέχτηκε ο Έλληνας διεθνής. Τελικά η κλωτσιά τον πέτυχε στο καλάμι, με το πόδι, μάλιστα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, να ματώνει χωρίς βεβαίως να επηρεάζεται το σημείο που τον ταλαιπώρησε στο παρελθόν.

Μάνταλος: Επιστροφή, αισιοδοξία και... αίμα
INTIME SPORTS

Ο Μάνταλος τελικά συνέχισε και έκανε τη διαφορά στην "Ένωση" στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK