ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Μπουμσόνγκ στην αποστολή

Με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να συμμετέχει στην αποστολή του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Επιστροφή Μπουμσόνγκ στην αποστολή

Ο Γάλλος στόπερ συγκαταλέγεται στις επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ίσως επανέρθει στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Αναλυτικά, την 19άδα του Φερέιρα απαρτίζουν οι Καρνέζης, Καπίνος, Μπούμσονγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Καραγκούνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Νίνης Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός.

Εκτός της 19μελούς αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Κοτσόλης, Μπιάρσμιρ, Ρούντολφ, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Φουρλάνος και Ταμπάκης, καθώς και οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σιμάο.

Στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας “5-2”, ταχύτητες και δίτερμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK