Επιστροφή διεθνών αλλά και θέαμα

Η... Μεγάλη Πέμπτη (για τον Φερνάντο Σάντος) έφτασε. Το απόγευμα της συγκεκριμένης ημέρας (16:00), ο Πορτογάλος τεχνικός θα προπονήσει τους παίκτες του και για πρώτη φορά μετά από... σεβαστό χρονικό διάστημα θα έχει τους διεθνείς στη διάθεσή του.

Επιστροφή διεθνών αλλά και θέαμα

Η... Μεγάλη Πέμπτη (για τον Φερνάντο Σάντος) έφτασε. Το απόγευμα ο Πορτογάλος τεχνικός προπόνησε τους παίκτες του και για πρώτη φορά μετά από... σεβαστό χρονικό διάστημα είχε τους διεθνείς στη διάθεσή του. Κάθε φορά σε παρόμοιες περιπτώσεις, οι προπονητές επιθυμούν να δουν τους παίκτες του υγιείς και στην Ένωση δεν θα ήταν δυνατόν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Άλλωστε, το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (Κυριακή, 20:00) έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας και δεδομένου ότι μεσολαβούν μόλις τρεις ημέρες, η προετοιμασία είναι πολύ δύσκολο να κυμανθεί σε ιδανικά επίπεδα. Όσον αφορά στο μέτωπο των τραυματιών, ο Στέφανο Σορεντίνο αναμένεται να γυμναστεί κανονικά ώστε να θέσει υποψηφιότητα για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ζήτησε πάθος ο Σάντος


Το απόγευμα ο Σάντος πρόβαλλε στους παίκτες του βίντεο με αγώνες του Ιωνικού και τους ανέλυσε το πως κινείται η ομάδα της Νίκαιας, κυρίως στις στημένες φάσεις. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς για να φτάσουν στη νίκη στον αγώνα της Νίκαιας ενώ υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Επίσης ο Σάντος είπε: "Σας πιστεύω.Μπορείτε να καλύψετε τη διαφορά και να φτάσετε στην κορυφή."
Την προπόνηση δεν πρόλαβαν οι Βιενγλίνσκι και Κρασσάς.

Από την πλευρά του ο Στέφανο Σορεντίνο βγήκε νικητής στη μάχη με το χρόνο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά βάζοντας υποψηφιότητα για το ματς της Νίκαιας.

"Κολλάει" η ελληνοποίηση του Σοάρες


Εμπόδια συναντάει ο Αλεσάντρο Σοάρες στην προσπάθειά του να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Ο νόμος προβλέπει ότι Ελληνας μπορεί να γίνει κάποιος που έχει συμπληρώσει δέκα-συνεχόμενα ή όχι- χρόνια παραμονής στη χώρα μας. Ο Βραζιλιάνος μέσος ζει και εργάζεται στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ, άρα όπως αντιλαμβάνεται κανείς υπάρχει πρόβλημα.


Η ανησυχία του Σάντος μήπως και προκύψουν απρόοπτα εν όψει Ιωνικού είναι δεδομένη. Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από μία ώρα με την εθνική Ελλάδος.
Έλεγχος σε μπάλα και επικοινωνία

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου η νέα υπηρεσία της ΤΙΜ "AEK – Mobile", η οποία εισάγεται στην αγορά με ένα διασκεδαστικό διαφημιστικό, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται στις οθόνες τις επόμενες ημέρες.

Οι... πρωταγωνιστές του spot είναι οι εκ των αρχηγών, Κώστας Κατσουράνης – Νίκος Λυμπερόπουλος, οι δύο Ιταλοί, Στέφανο Σορεντίνο – Μπρούνο Τσιρίλο, καθώς και ο Ζούλιο Σέζαρ. Οι πέντε, δεν παρέλειψαν να αστειευτούν στις δηλώσεις τους, τονίζοντας πως τα πλάνα τους δείχνουν ακόμη καλύτερους στην οθόνη απ’ ότι στη πραγματικότητα.

Το moto της καμπάνιας είναι το ακόλουθο: " Όπως έχουμε τον έλεγχο στη μπάλα, θέλουμε να τον έχουμε και στην επικοινωνία ", ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν πήραν ως δώρο από ένα αυτοκίνητο.

** Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Παρασκευή (13:00), ο προπονητής της ΑΕΚ, Φερνάντο Σάντος, στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου .

News 24/7

24MEDIA NETWORK