Επιστροφή Σιόβα μετά από 3 μήνες

Αισιόδοξος ότι θα προλάβει τον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο (16/4) είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού μπήκε την Παρασκευή (28/3) σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Επιστροφή Σιόβα μετά από 3 μήνες
INTIME SPORTS

Ο διεθνής αμυντικός συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και στη συνέχεια ακολούθησε έξτρα ατομικό, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Σιόβας κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προλάβει να παίξει με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και φυσικά θα είναι διαθέσιμος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Σάμαρης προφυλάχτηκε, καθώς έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι από τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά από τον Ολυμπιακό υποστήριξαν πως θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκης.

Ο Σαβιόλα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μία μέρα, όπως και οι Φουστέρ, Ιμπαγάσα, ενώ ο Πέρες προπονήθηκε κανονικά. Μάλιστα, ο Παραγουανός μαζί με τον συμπατριώτη του Βαλντές, τον Ντομίνγκες και τον Βέργο έμειναν στο γήπεδο και μετά το πρόγραμμα, με τον Μίτσελ και τον Βίκτορ να ρίχνουν το βάρος στην τελική προσπάθεια.

Νωρίτερα, στο κανονικό πρόγραμμα, δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, στο πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και τα τελειώματα φάσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK