Επιστροφή για βασικός ο Κουρτουά

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, δείχνει να επιθυμεί την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά στην Τσέλσι, ετοιμάζοντας τον παράλληλα για το νούμερο "1" της νέας σεζόν.

Επιστροφή για βασικός ο Κουρτουά

Με τον Πετρ Τσεχ να παραμένει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον ώμο, χάνοντας την καλοκαιρινή προετοιμασίακαι τον Μαρκ Σβάρτσερ να έχει πατήσει τα 41 χρόνια, είναι προφανές πως ο Ζοζέ Μουρίνιο, αναζητεί τον βασικό του τερματοφύλακα για την αρχή της νέας περιόδου.

Σύμφωνα με την αγγλική "Sunday Times", ο Πορτογάλος έχει πειστεί για τις ικανότητες του δανεικού από την Τσέλσι στην Ατλέτικο, Τιμπό Κουρτουά και τον θέλει πίσω. Ο νεαρός τερματοφύλακας, έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, οδηγώντας την Ατλέτικο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο οι εξίσου καλές εμφανίσεις του και στα δύο παιχνίδια που η ισπανική ομάδα αντιμετώπισε τους "μπλε" του Μουρίνιο στο Champions League, φαίνεται να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Πορτογάλου κόουτς.

O Τιμπό Κουρτουά έχει φέτος αγωνιστεί με τη φανέλα της Ατλέτικο σε 34 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 20 από αυτά.

Διαβάστε ακόμη:

Μουρίνο: "Βελτιωθείτε ή φύγετε"

Μουρίνιο: "Δεν κρατώ κακία στον Αζάρ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK