Eπιστροφή με δόσεις

Με τον Γιώργο Γκαλίτσιο και τον Τιερί Μόντο Αμπούνα έγινε η προπόνηση της ΑΕΛ την Τετάρτη. Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις Εθνικές ομάδες και συμμετείχαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Eπιστροφή με δόσεις
Με τον Γιώργο Γκαλίτσιο και τον Τιερί Μόντο Αμπούνα έγινε η προπόνηση της ΑΕΛ την Τετάρτη. Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στις Εθνικές ομάδες και συμμετείχαν στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο. Την Πέμπτη επιστρέφουν και οι τελευταίοι εκ των διεθνών, ο Κοτσόλης και ο Αλωνεύτης και ο Γιώργος Δώνης θα έχει τη δυνατότητα να ετοιμάσει τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα στο Καυταντζόγλειο.

Πλήρωσε για Κοτσόλη

Μέσω του επίσημου περιοδικού της ΠΑΕ πιστοποιήθηκε η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΛ να αποκτήσει τον Κοτσόλη ενεργοποιώντας την οψιόν για ελεύθερη μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τη Λάρισα είναι τριετές.

Ξεσηκωμός στους φιλάθλους

Τις εκδρομές τους οργανώνουν οι οπαδοί της ΑΕΛ για το Καυταντζόγλειο. Ο σύνδεσμος φιλάθλων «Monsters» ανακοίνωσε τα εξής: «Μετά από γενική συνέλευση των συνδέσμων, που έγινε πριν από λίγες μέρες στα γραφεία του συνδέσμου, οφείλουμε να ενημερώσουμε όσους ταξιδέψουν με τα λεωφορεία πως είναι υποχρεωμένοι να συμμορφώνονται με το πρόγραμμα της εκδρομής και τις υποδείξεις των υπευθύνων των λεωφορείων.

Επισημαίνουμε πως το πρόγραμμα που υποδεικνύεται από την αντίστοιχη αστυνομική διεύθυνση θα τηρείται με κάθε τρόπο, με σκοπό να μπαίνουμε έγκαιρα κάθε φορά στο γήπεδο. Έχουμε αποφασίσει από κοινού να τηρήσουμε με κάθε τίμημα τις αποφάσεις μας και σε περιπτώσεις που κάποιοι δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα σε βάρος της εκδρομής, και κατά συνέπεια σε βάρος της βοήθειας προς την ΑΕΛ, θα αποβιβάζονται. Τέλος, καλούνται τα μέλη που έχουν εκκρεμότητες να παραλάβουν ταυτότητες και T-shirts».

News 24/7

24MEDIA NETWORK