Επιστροφή με γκολ για Νατσέφσκι
Χωρίς τον Παναγιώτη Κορδονούρη αλλά με τον Ντράγκαν Νατσέφκι στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου, πραγματοποιήθηκε το φιλικό του Εργοτέλη κόντρα στην ομάδα των ερασιτεχνών στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου.

Παναγιώτη Κορδονούρη αλλά με τον Ντράγκαν Νατσέφκι στη διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου, πραγματοποιήθηκε το φιλικό του Εργοτέλη κόντρα στην ομάδα των ερασιτεχνών στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου.
Ο Κορδονούρης ακολούθησε θεραπευτική αγωγή και δεν μπορεί να υπολογίζεται από τον προπονητή του ενώ με γκολ επέστρεψε ο Νατσέφκι μετά τον τραυματισμό του, δείχνοντας να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Ως γνωστό εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γιάχτσουκ ενώ την Πέμπτη αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Κοιλιάρας που συμμετείχε στο σημερινό φιλικό της Ελπίδων με τον Εθνικό Αστέρα.
Αναφορικά με το φιλικό με τους Ερασιτέχνες που έγινε σε δύο 35λεπτα, ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 με τέρματα των Ζαπρόπουλου και Νατσέφσκι.
Στο α΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Πόζα, Ζαπρόπουλος, Κεφαλούκος, Κένεντι, Μπουέλε, Τζιούνιορ, Μελισσάς, Φραγκουλάκης, Κακλαμάνος, Γιάντσουκ, Θάνος.
Στο β΄ μέρος έπαιξαν και οι: Δασκαλάκης, Χίμπλιγκερ, Χατζί, Σταυρακάκης, Τάσιτς, Σκουλούδης, Νατσέφσκι, Μπάρτσικ.
***Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 17:00 στο βοηθητικό του Παγκρητίου