Επιστροφή μετά το Παρίσι: ο Σιδηρόπουλος, ο Παναθηναϊκός και οι... τριάρες

Πέρασε ένας μήνας από την τελευταία φορά που σφύριξε ο Τάσος Σιδηρόπουλος σε ματς της Super League και γυρίζει λίγες ημέρες μετά τον ντόρο που προκάλεσε η διαιτησία του στο Champions League. Επιβράβευση για Παπαπέτρου το ΠΑΣ-Ολυμπιακός.

Επιστροφή μετά το Παρίσι: ο Σιδηρόπουλος, ο Παναθηναϊκός και οι... τριάρες

Λίγα 24ωρα μετά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λουντογκόρετς για το Champions League (2-2), στο οποίο δεν έδωσε πέναλτι στους Γάλλους, ο Τάσος Σιδηρόπουλος επιστρέφει στην Super League έπειτα από ένα μήνα... ξεκούρασης.

Τελευταίο του παιχνίδι ήταν το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στις 6/11, το τρίτο κατά σειρά ντέρμπι αφού είχαν προηγηθεί το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0 και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0. Ήταν η δεύτερη... τριάρα που έφεραν εφέτος οι "πράσινοι".

Η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα, στο εκτός έδρας 3-0 επί του Λεβαδειακού (όπου αρχικά είχε πάρει 8.3 αλλά στη συνέχεια βαθμολογήθηκε με το παραπεμπτικό 7.9 για πέναλτι που είχε υποδείξει σε μαρκάρισμα του Μαχαίρα στον Μπεργκ). Η δεύτερη τριάδα ήταν ή ήττα από τον "αιώνιο»" Ολυμπιακό με 3-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Με τον Σιδηρόπουλο ο Παναθηναϊκός έχει συμπληρώσει μία 11άδα νίκες ενώ ακόμη έχει δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ο διεθνής ρέφερι συμπληρώνει 100 παιχνίδια σε οχτώ χρόνια στον πίνακα της Super League, ενώ έχει διαιτητεύσει και έναν αγώνα μπαράζ για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη τον Ιούνιο του 2014.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Στον αγώνα του Ολυμπιακού στα Γιάννινα, με τον τοπικό ΠΑΣ θα διαιτητεύσει ο επίσης διεθνής Τάσος Παπαπέτρου μία εβδομάδα μετά την πολύ καλή διαιτησία του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθηναίος ρέφερι σφυρίζει Ολυμπιακό έπειτα από δύο χρόνια, καθώς τελευταία φορά που είχε βρεθεί στο δρόμο των "ερυθρόλευκων" ήταν στις 14/2/2015 στο 3-0 επί του Εργοτέλη. Ο 31χρονος - μόλις - ρέφερι έχει διαιτητεύσει ξανά παιχνίδι των δύο ομάδων και συγκεκριμένα το 2-0 του ΠΑΣ, την 33η αγωνιστική της περιόδου 2013-14.

Κατά τα άλλα, από την Football League ορίστηκαν οι Γρατσάνης, Κατσικογιάννης (ως διαιτητές), Μιχελής, Διαμαντόπουλος, Τσαμούρης (ως τέταρτοι), Κοντιζάς, Μπουξμπάουμ, Πυλαρινός (ως βοηθοί) ενώ για άλλη μία φορά έμειναν εκτός ορισμών οι "8" (Σπάθας, Γιάχος, Δημητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μήτσιος, Δελφάκης, Βοσκάκης, Παππάς) που είναι σε διαθεσιμότητα.

Αναλυτικά οι διαιτητές:

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ: Κουτσιαύτης (Άρτας), ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ: Μάνταλος (Καβάλας), ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας), ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων), ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γκράνας (Θράκης), ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών).

News 24/7

24MEDIA NETWORK