Επιστροφή Μπίσκαν στην ενδεκάδα των "πράσινων"

Επιστροφή Μπίσκαν στην ενδεκάδα των "πράσινων"

Τις προάλλες γράφαμε για την ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει ο φετινός Παναθηναϊκός, να διατηρεί στις τάξεις του 15 διεθνείς ποδοσφαιριστές, αλλά μεταξύ τους να μην βρίσκονται τα τρία μεγαλύτερα αστέρια του, Εζεκιέλ Γκονζάλες, Φλάβιο Κονσεϊσάο και Ιγκόρ Μπίσκαν.

Στον χρόνο που μεσολάβησε από την αποχώρηση των διεθνών ποδοσφαιριστών μέχρι σήμερα, αλλά και τις αμέσως επόμενες ημέρες, ο Ιγκόρ Μπίσκαν διεκδικεί την επιστροφή του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, έχοντας πλήρως ανακάμψει.

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν πόσο χρειάζεται τον Κροάτη άσο στην πρώτη γραμμή και επιθυμεί την συμμετοχή του στο βασικό σχήμα του αγώνα της προσεχούς Τρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Σε αυτή την περίπτωση βεβαίως ο Μπίσκαν θα έχει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής και στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ακράτητο.

"Νιώθω καλύτερα"

Την ίδια ώρα, ο Ιγκόρ Μπίσκαν δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την ανάκαμψη που καθημερινά ανακαλύπτει μέσα από τις προπονήσεις.

«Νιώθω καλύτερα και πιστεύω ότι στις ημέρες που απομένουν ως το επόμενο παιχνίδι θα φτάσω σε 100% ετοιμότητα. Δεν με ευχαριστεί να βρίσκομαι μακριά από τον καλό μου εαυτό και θέλω πολύ να βοηθήσω και να δικαιώσω όσους με έφεραν στον Παναθηναϊκό.

Καταλαβαίνω ότι κάθε ημέρα που περνάει με φέρνει σε ακόμη καλύτερη κατάσταση και είναι θέμα του προπονητή μου το πότε και που θα κληθώ να βοηθήσω» υποστηρίζει ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ακόμη και εντός του «πράσινου» προπονητηρίου.

Παιανία ξανά

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «πράσινους» το απόγευμα της Δευτέρας μετά το 48ωρο ρεπό, με το οποίο επιβράβευσε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών που απέμειναν στην Παιανία, στους υψηλούς ρυθμούς που επέλεξαν ο Ιταλός τεχνικός και ο συνεργάτης του Ρότζερ Σπράι.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, παρόντες θα είναι και τρεις διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα εθνικά τους συγκροτήματα και ο λόγος για τους Νασίφ Μόρις, Πιέρ Εμπέντε (Νότιος Αφρική και Καμερούν απέτυχαν να πάρουν το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Γερμανίας) και Σαντόρ Τόργκελε που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ουγγαρίας με την Βουλγαρία (2-0 νίκησαν οι Βαλκάνιοι), ενώ στη διάρκεια της συμμετοχής του είχε δύο δοκάρια (έτσι ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Κροατία).

Μαγικά χαρτάκια (μέρος 2ον)

Από τις 2 μετά το μεσημέρι θα διατίθενται τα εισιτήρια του άνω διαζώματος και ελάχιστα εναπομείναντα για κάτω, για τους προσεχείς αγώνες με Ακράτητο και Μπαρτσελόνα, τόσο από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσο και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στην είσοδο της Λεωφόρου Κύμης).

Επαναλαμβάνεται ότι εισιτήριο για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφαλίζουν μόνον όσοι προμηθεύονται για τον αγώνα που χρονικά προηγείται, αυτόν του πρωταθλήματος κόντρα στον Ακράτητο. Με δεδομένο το παραπάνω είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα εντυπωσιακά πενταψήφιο νούμερο θεατών το προσεχές Σάββατο.

Σήμερα ή αύριο αναμένεται να πάρουν εισιτήρια και οι σύνδεσμοι οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού, όπου και πάλι θα ισχύσει η ίδια διαδικασία, δηλαδή οι ενδιαφερόμενοι για εισιτήρια με τον Ακράτητο αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης και σ’ αυτά με την Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK