ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στην Μπαρτσελόνα ονειρεύεται ο Φάμπρεγκας

Υπηρετεί την Άρσεναλ από το 2003, προερχόμενος από την ομάδα νέων της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο Τσεσκ Φάμπρεγκας δεν δείχνει να έχει ξεχάσει το παρελθόν του δηλώνοντας πως αποτελεί όνειρο γι’ αυτόν να επιστρέψει στους Καταλανούς.

Επιστροφή στην Μπαρτσελόνα ονειρεύεται ο Φάμπρεγκας

«Αυτή τη στιγμή είμαι καλή στην Άρσεναλ, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι να επιστρέψω και να παίξω για την Μπαρτσελόνα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο Ισπανός μέσος μιλώντας στον καταλανικό σταθμό «RAC 1».

Στη συνέχεια μίλησε για την απόφαση του να παραμείνει το καλοκαίρι στην Άρσεναλ: « Επέλεξα να μείνω στο σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή είμαι επικεντρωμένος σ’ αυτό, με στόχο να κερδίσω τίτλους. Θα δούμε πως θα πάνε πράγματα στο τέλος της περιόδου. Το γεγονός είναι ότι η Μπάρτσα παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο αυτή η στιγμή και είναι εκπληκτικό να βλέπεις ότι όταν κέρδισε την Ατλέτικο με 6-1 είχαν 7-8 παίκτες σαν εμένα, οι οποίοι προήλθαν από την ομάδα νέων».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Φάμπρεγκας εξήρε την αγωνιστική παρουσία του Λίονελ Μέσι, ενώ αποκάλυψε πως κάθε εβδομάδα μιλά-ηλεκτρονικά-με τον Αλεξάντερ Χλεμπ, δηλώνοντας πως ο Λευκορώσος είναι ο παίκτης που του λείπει περισσότερο στην εφετινή περίοδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Χλεμπ είχε καταφερθεί ενάντια στον Ισπανό μέσο όταν μετακόμισε στους «μπλαουγκράνα», χαρακτηρίζοντας τον «εγωιστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK