Eπιστροφή στη δράση

Η έλλειψη επίσημου αγώνα έκαναν τον Άγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του να αφιερώσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος των προπονήσεων στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Eπιστροφή στη δράση
INTIME SPORTS

Όλα αυτά μέχρι την Δευτέρα (26/1), αφού το πρόγραμμα αυτό μπαίνει και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος με την προετοιμασία του ΠΑΟΚ να επικεντρώνεται στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης με εκείνο κόντρα στον Παναιτωλικό, το Σάββατο (31.01) στην Τούμπα.

Διπλή!

Κι αν το ρεπό της Κυριακής ήταν ό,τι έπρεπε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, η Δευτέρα ήταν αρκετά πιο δύσκολη μέρα. Το πρόγραμμα της περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Η πρωινή πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στη φυσική κατάσταση με τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο να έχει το… γενικό πρόσταγμα, ενώ το απόγευμα στη βροχερή και άκρως χειμωνιάτικη Νέα Μεσημβρία ήταν ώρα για ποδόσφαιρο, με το ασκησιολόγιο να επικεντρώνεται κυρίως στην τακτική με παιχνίδια σε μικρό γήπεδο.

Απόντες...

Οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ στις προπονήσεις δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Η προπόνηση της Τρίτης (27.01) θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK