Επιστροφή στις νίκες για την ΟΠΑΠ ΑΕ

Την ένατη και τελευταία για το 2008 αγωνιστική του εργασιακού πρωταθλήματος Commercial League 11x11 επέστρεψε στις νίκες η ομάδα των υπαλλήλων της ΟΠΑΠ Α.Ε..

Επιστροφή στις νίκες για την ΟΠΑΠ ΑΕ
Στο παιχνίδι με την ομάδα των υπαλλήλων της ERNST & YOUNG που διεξήχθη στο γήπεδο του Arena sports club στο Μαρούσι το Σάββατο στις 17:00, νίκησε με 3 - 1 και βρήκε την ευκαιρία να πλησιάσει ξανά στην κορυφή, αφού το ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα στον ΤΟΞΟΤΗ ΠΕΥΚΗΣ και το Ρ/Τ ΚΗΦΙΣΙΑ έληξε με 2 – 2.

Η ομάδα της ΟΠΑΠ Α.Ε. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και να επιτύχει ένα γρήγορο γκολ, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον ΓΚΛΙΑΟ στο 14΄και στο 17΄αλλά η ομάδα της ERNST & YOUNG με σωστή αμυντικά τακτική και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα κατάφερνε να διατηρεί το μηδέν έως το 32΄ όταν μετά από εκτέλεση φαουλ του ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ που είχε προωθηθεί με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΚΕΣΚΕΜΠΕ κάνοντας το 1 – 0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΟΠΑΠ Α.Ε. μπήκε και πάλι δυνατά είχε δοκάρι στο 57΄ με τον ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, και ευκαιρία στο 59΄με τον ίδιο, δύο ακόμα ευκαιρίες με ΓΕΡΟΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ στο 73΄και στο 77΄ και στο 78΄έπειτα από ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ του ΓΕΡΟΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ο ΑΡΤΖΙΔΑΚΗΣ στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 82΄έξοχη προσπάθεια από δεξιά από τον ΠΟΘΟ που έδωσε έτοιμο γκολ στον ΜΑΡΤΖΙΟ για το 3 – 0. Στον αντίποδα η ομάδα της ERNST & YOUNG κατάφερε με τον πρώτο σκόρερ της Commercial League ΝΤΙΠΣΗ να μειώσει το σκορ στο 86΄.

ΟΠΑΠ Α.Ε.: Μουγιακάκος, Καραγιάννης, Αλκενάρης, Ρέστος., Τσόκας,, Γκλιάος Χριστακόπουλος, Γεροχριστοδούλου, Γιαννακόπουλος, Μάρτζιος, Πόθος (αγωνίστηκαν και οι: Ηλιόπουλος Σ., Μπουμπουραλάκης, Μανώλης )

ERNST & YOUNG: Κεσκεμπές, Γελαδάκης, Αρτζιδάκης, Τζανετάκης, Ντίπσης, Γκουλίουμης, Ματσαντώνης, Κουλάδης, Φακιδάρης, Μαυροειδής, Καρυστινός (αγωνίστηκαν και οι: Μερκουρίου, Ρουμελιώτης)

Βαθμολογία

Α.Ο. ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΕΥΚΗΣ 23
DELOITTE 22
ΟΠΑΠ 20
Ρ/Τ ΚΗΦΙΣΙΑ 18
FIRST DATA 14
ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 13
ERNST & YOUNG 10
VODAFONE 9
A.O. ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΩΛΑΔΟΣ 9
ΔΕΣΦΑ 9
ΣΤΟΧΟΣ 8
ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. 7










News 24/7

24MEDIA NETWORK