ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση ΚΕΔ κατά Παναθηναϊκού και ΣΚΑΪ!

Για δημιουργία κλίματος εκφοβισμού των διαιτητών και άσκηση ψυχολογικής πίεσης σε βάρος τους, κατηγορεί τον Παναθηναϊκό η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, με αφορμή χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για τον διαιτητή του αγώνα με τη Βέροια και τα σχόλια που ακούστηκαν για τα στελέχη της Επιτροπής.

Επίθεση ΚΕΔ κατά Παναθηναϊκού και ΣΚΑΪ!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΕΔ, υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως ο Παναθηναϊκός “βάζει μπροστά” τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αποφύγει η ΠΑΕ τις πειθαρχικές κυρώσεις.

Αναλυτικά:

“Τηλεοπτικός σταθμός (ΣΚΑΪ) κοινής ιδιοκτησίας με Ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία – μέλος της Super League (Παναθηναϊκός) επεχείρησε, με ένα κατευθυνόμενο «ρεπορτάζ» στη διάρκεια του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Πέμπτης 29.08.2013, ευθεία και απροκάλυπτη παρέμβαση στη διαδικασία διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Βέροια για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της κατηγορίας, περιόδου 2013/2014.

Οι αναφορές, με απαξιωτικά και μειωτικά σχόλια, στους διαιτητές του αγώνα και στον πρόεδρο και στελέχη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αποδεικνύουν, εκτός των «άλλων», παντελή έλλειψη στοιχειώδους, έστω, θάρρους για την ανάληψη, εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ευθύνης για τον σχολιασμό, για να αποφύγει τις επιπτώσεις των προβλέψεων του Πειθαρχικού Κώδικα.

Είναι προφανές, πως αυτό που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιδιώκει, είναι η δημιουργία κλίματος εκφοβισμού των διαιτητών του αγώνα και η άσκηση ψυχολογικής σε βάρος τους πίεσης στο βωμό του αποτελέσματος.

Ότι το κλίμα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έκτροπα σε βάρος των διαιτητών ή της αντίπαλης ομάδας δε δείχνει να απασχολεί καν τον κοινό ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μόνιμο σχολιαστή μέσω των social media.

Κατά τα λοιπά «εργάζεται αόκνως», παρέα με τους ειδικούς και γενικούς συμβούλους του, για «το καλό του ποδοσφαίρου»…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK