Επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Χαϊδάρι

"Επίσκεψη" σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού, όχι για καλό σκοπό, έκαναν περίπου 20 άγνωστοι το απόγευμα της Δευτέρας (8/12).

Επεισόδια κατα τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 για την ψήφιση νέων οικοομικών μέτρων που προβλέπονται από το νεο Μνημόνιο που συζητιούνταν στην Βουλή.(EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Επεισόδια κατα τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 για την ψήφιση νέων οικοομικών μέτρων που προβλέπονται από το νεο Μνημόνιο που συζητιούνταν στην Βουλή.(EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι επέβαιναν σε μηχανάκια και μόλις έφτασαν μπροστά στην είσοδο του συνδέσμου στο Χαϊδάρι, πέταξαν βόμβες μολότοφ.

Ως εκ τούτου, προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του κτηρίου, δεν καταγράφηκε τραυματισμός, ενώ οι άγνωστοι αποχώρησαν προτού φτάσουν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Τη στιγμή της επίθεσης, αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν στο σύνδεσμο, ωστόσο πρόλαβαν να κλειστούν μέσα για να προστατευθούν.

Να σημειωθεί ότι πριν από τρεις μήνες και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου, ο συγκεκριμένος σύνδεσμος είχε ξαναδεχθεί επίθεση και η αστυνομία είχε προσαγάγει δέκα υπόπτους, οι οποίοι την επόμενη ημέρα αφέθηκαν ελεύθεροι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK